Voetsporen van Paulus Afbeelding Voetsporen van Paulus
Voetsporen van Paulus ***
Bestemming: Rondreizen Turkije - Fly Drive Turkije

Voetsporen van Paulus

***

Deze rondreis is een combinatie van geschiedenis, natuur en laat u kennis maken met het echte Turkije. Turkije is de poort waardoor het christelijke geloof naar Europa kwam. In de voetsporen van Apostel Paulus is een prachtige rondreis waarbij u vele bijzondere plaatsen in Turkije zal ontdekken.

Hotel o.b.v. HalfpensionVoetsporen van Paulus

Deze rondreis is een combinatie van geschiedenis, natuur en laat u kennis maken met het echte Turkije. Turkije is de poort waardoor het christelijke geloof naar Europa kwam. In de voetsporen van Apostel Paulus is een prachtige rondreis waarbij u vele bijzondere plaatsen in Turkije zal ontdekken.

Deze rondreis is inclusief

9 overnachtingen in een 3* hotel op basis van Halfpension (ontbijt en diner) vlucht Amsterdam - Antalya v.v. Begeleiding van een Nederlandstalige gids Vervoer per touringcar met airconditioning Rondreis exclusief Entree- en servicegelden voor het bovengenoemde programma 80,- Facultatieve excursies Antalya by night 15,- Facultatieve excursies Turkse Avond Cappadocie 25,- inclusief drankjes

Let op

Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk. Min. deelname 20 pers. uiterlijk 2 weken van te voren wordt u ingelicht.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Voetsporen van Paulus 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail